Vb 2022

2022.11.22. 15:53

Üzent a brazilok egykori klasszisa utódjának

Ha eddig nem lett volna elég motivációja arra Neymarnak, hogy csússzon-másszon a brazil válogatott sikeréért a vb-n, most az egykori klasszis Romário adott neki egy kis pluszt.

K. B.

Fotó: AFP

Rengeteg közös vonás van a brazilok egykori és mostani klasszisa, Romário és Neymar között, hogy mást ne is elevenítsünk fel, mindketten csodálatos pillanatokat okoztak az FC Barcelona szurkolóinak. Az 1994-es világbajnokságon a trófeát magasba emelő gólgyáros most megragadta az alkalmat, hogy még nagyobb motivációt adjon utódjának, s talán azt a lökést, amivel a nemzet újra felérhet a világ tetejére.

– Senki nem érdemli meg Nálad jobban, hogy hazahozd a hatodik vb-trófeát. Bízom benned. Helyesebben, egész Brazília bízik benned – szemlézte az MTI Romário Players Tribune szaklapon megjelent írását.

– Pontosan tudom, hogy most hogyan érzed Magad. Csak add önmagad, bármilyen módon is kritizálnak az emberek – folytatta üzentét Neymarnak Romário, aki hozzátette, a média, a szurkolók és az ellenfelek csak akkor csodálják a brazilokat, ha úgy érzik, megfelelő a hozzáállásuk. – Te pedig pontosan tudod, hogy ezt a csodálatot hol vívhatod ki Magadnak, nem? A pályán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!