Találkozás Svájcban

2024.02.13. 22:00

A világ egyik legjobb színészével pózolt a pécsi humorista

Bár a kép tavaly készült, Tóth Edu, ismert és népszerű pécsi humorista most tette ki az Instagram-oldalára. Nem fogod kitalálni, kivel pózol.

Bama.hu

Tóth Edu

Forrás: Dumaszínház

A pécsi humorista nem mással, mint Mads Mikkelsennel szerepel egy képen, mely a zürich-i reptéren készült. A dán színészt ismerhetjük többek között a legfeketébb humorú komédiákból (Zöld hentesek, Ádám almái, Férfiak és csirkék), de Hollywoodba is betört, így olyan munkákban látható, mint a Casino Royale, a Zsivány Egyes, az új Indiana Jones. 2012-ben Cannes-ban elnyerte a legjobb férfi alakítás díját az A vadászat (Jagten) című filmben nyújtott alakításáért.

Tóth Edut a Dumaszínházból ismerhetjük, ám sokszor látni Pécsen is, hiszen a városunkból származik. A társulat hivatalos honlapján így mesélt a képről:

Megérkeztünk a zürichi reptérre, és azt láttam, hogy emberek állnak egymás mellett vagy nyolcan, Indiana Jones-bábukkal a kezükben, egymást taposva. Odarohantam, megkérdeztem: „Harrison Ford jön?” Közölték, hogy nem, Mads Mikkelsen, és már löktek is arrébb, jelezve, nem úgy működik, hogy csak így beállok a sor közepére. Mint kiderült, Mikkelsen Budapestről érkezett a zürichi filmfesztiválra. Rendkívül aranyos volt, megilletődött attól, hogy ennyire szeretik. Vicces, hogy ott állt kábé tíz ember, kilenc rajongó és Mads Mikkelsen, akik közül a világsztár viselkedett a legszerényebben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!