Celebfigyelő

2024.03.07. 21:59

Magdi anyus kiborítja a bilit: kitálal Fodor Zsóka

Fodor Zsóka jelenleg is a Harmadik Színházban játszik. Korábbi interjújában elmondta, hogy szerelmes Pécsbe, van is itt ingatlana.

Saját nagyszínpadi bemutatóján a Pécsi Harmadik Színház színésznője.

Fotó: LL

Fodor Zsóka, a Harmadik Színház színésznője elárulta, van-e esélye annak, hogy valaha kibéküljön egykori barátjával, Várkonyi Andrással.

A két színész, Fodor Zsóka és Várkonyi András négy évtizedet dolgozott együtt, ám úgy tűnik, nemcsak a közös munka, hanem a köztük lévő szoros baráti kapcsolat is végérvényesen megszakadt - írta a Bors. Többé nem láthatjuk őket együtt színpadon, pedig nagy sikerrel futott közös produkciójuk, amivel az elmúlt években járták az országot. Az utóbbi hetekben nagyon sok cikk jelent meg arról, mi is történt a két nagyszerű művész között, hogy odáig fajult a köztük lévő nézeteltérés, hogy az újságok hasábjain és a televízió képernyőjén nyilatkoztak külön-külön a történtekről.

Minden Várkonyi András nyilatkozatával kezdődött, melyben azt mesélte, hogy Fodor Zsóka néhány hónapja nem ment el egy közös fellépésükre, hiába várt rá ő és a nézők is: emiatt egyfelől nagyot csalódott benne, másrészt anyagi kár is érte. A színésznő nem sokkal később gyanútlanul olvasta az egyik újságot, amikor meglátta, hogy András miket mond róla - szemlézte az Origo.hu. 

Zsókát hideg zuhanyként érte egykori barátja állítása, amit már ő sem hagyott szó nélkül.

Amikor úgy három héttel ezelőtt Pécs környékére hívtak minket, akkor azt mondtam kegyes hazugságként a felkérésre, hogy Andriskámmal megbeszéltük, olyan sok időt töltöttünk együtt, hogy külön lépünk fel. Úgy gondolom, részemről ez sem volt bántó, csak én véget akartam vetni a közös munkáknak. Hogy miért, az maradjon az én titkom, de az nagy szerepet játszott a döntésemben, amikor egyik alkalommal szörföztem a televíziós csatornák között, majd egy vele készült riportra lettem figyelmes.

 Ebben két kollégámról és rólam finoman fogalmazva nem szépen nyilatkozott. 

Egyikük emiatt két éve nem áll szóba Andrással. Ennek ellenére, soha sem mondtam el neki, hogy fáj, ahogy rólam beszélt - mondta a színésznő.

Fodor Zsóka: Nincs esély, hogy leüljünk megbeszélni

Zsóka a Borsnak adott interjúban elárulta, visszafordíthatatlan a köztük kialakult helyzet, ám ő nem haragszik kollégájára, ennek ellenére arra sincs esély, hogy ők ezt valaha, együtt, négyszemközt tisztázzák. 

Nagyon rosszul esett ez az egész, mondhatni, kaptam egy gyomrost tőle. 

Andrisban vannak tüskék, de hogy mik, az maradjon a mi titkunk. 

Nem haragszom rá, inkább csodálkozom. Szeretnék a jövőben is csak a szép közös élményeinkre emlékezni.  Becsülöm, nagyra tartom a tehetsége miatt, és minden túlzás nélkül állítom, ő a magyar szinkroncsászár Magyarországon. Ezekkel a gondolatokkal tartom őt meg magamban - mondta a színésznő, akit arról is kérdezték, kettőjük között rendezhető-e a probléma. "Nincs esély, hogy leüljünk megbeszélni" - mondta a színésznő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!