A nagy napra készülődtek

2018.11.19. 11:30

Esküvőnap: bejárták a legszebb helyszíneket és gyűrűt is próbálhattak

Az esküvői kellékek teljes tárházával várták a nagy napra készülő párokat és családjaikat szombaton a Zsolnay-negyedben. A látogatóknak lehetőségük nyílt a szolgáltatókkal beszélgetni, valamint az új trendekkel is megismerkedhettek.

Tóth V.

Fotó: Löffler Péter

Az esküvőszervezés nem könnyű dolog, a legtöbb pár már egy évvel a tervezett dátum előtt nekilát a készülődésnek. Február-március az esküvőkiállítások hagyományos időpontja, de sokan már most elkezdték a jövő évi ünnepség szervezését, így az ő segítségükre lehetett az immár harmadik alkalommal megrendezett Esküvőnap.

 

Már délelőtt tíz órától várták a házasulandókat a Zsolnay-negyedbe. Az egész napos rendezvényen az esküvőre készülők és családjaik, barátaik megtekinthették az itt található polgári ceremóniák, és lakodalmak helyszíneit, anyakönyvi és egyházi információkkal lettek gazdagabbak. Az eseménynek helyt adó E78 koncertterem bejárata előtt óriási sátor volt felállítva, melyben a kültéri, elegáns és modern esküvői díszítést lehetett megcsodálni. E mellett kapott helyet egy veterán és egy luxus autó, ki-ki ízlése és esküvőjének stílusa alapján akár már a rendezvényen lefoglalhatta őket.

Az ízlésesen feldíszített teremben egy tökéletes esküvő minden kelléke fellelhető volt, a csillogó karikagyűrűktől az ötletes meghívókon át egészen az elképesztő esküvői tortákig. A pároknak így lehetőségük volt kedvezményes foglalásokra, igénylésekre, és vásárlásra is. Miután mindenki gazdagabb lett néhány fontos információval, a rendezvény fénypontjaként délután ötkor élőzenés divatshow kezdődött a 2019-es évi kollekció esküvői és alkalmi ruháival, valamint a legújabb öltönykollekciókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában