orfű

2019.02.15. 14:05

Gyönyörű helyeken halad át a Pite-túra

Három táv vár a Pite teljesítménytúra kedvelőire február 16-án szombaton. Az idei gyülekező és rajt Orfűn a Széchenyi utca 5-ben, az ifjúsági táborban lesz.

Zs. J.

Budapest, 2016. július 5. Túrázók a Szent Ferenc Kórház által indított Út az egészséghez program második, szív- és érrendszeri betegek, magas vérnyomással élõk, valamint cukorbetegek rehabilitációját segítõ tanösvényének átadásán a budapesti Farkaserdõben, a Rex Állatsziget közelében 2016. július 5-én. MTI Fotó: Marjai János

A Pite 30-nak résztvevői reggel hétkor indulnak, és 30,8 kilométeres távot kell teljesíteni. Az útvonalat – Orfű, Abaliget, Vigonvár, Jakab-hegy, Mandulás, Orfű – 930 méteres szintkülönbség nehezíti. A teljesítésre összesen nyolc óra áll a jelentkezők rendelkezésére.

A Pite 20 (18.9 km) útvonala Abaliget, Vigonvár, Jakab-hegy, Orfű, míg a Pite 10 (9.6 km) Orfű, Abaliget, Orfű között halad. A túráról tovább információk a Pécsi Ifjúsági Természetjáró Egyesület honlapján – pi-te.hu – kapható.

Minden résztvevő emléklapot, kitűzőt és egyedi hűtőmágnest kap ajándékba a szervezőktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában