Törzshely 2022

2022.02.10. 18:48

Törzshely az, ahol nem kell kérnünk extra citromot az italba, mégis kapunk

Új játékunk során három kategóriában keressük, hogy melyek a legjobb baranyai vendéglátóhelyek. Nevezni lehet a megyeszékhely törzshelyeit, de emellett a baranyai városokban, továbbá a községekben is szeretnénk felkutatni a legjobbat. Számos kiváló vendéglátóhely csábít arra, hogy a barátokkal eltöltsük a szabadidőnket. Mitől lesz valamelyik a törzshelyünk? Szöllősi Zitával, a Caméleon klub tulajdonosával, a 30 plusz bulik háziasszonyával beszélgettünk arról, hogy mi is kell ahhoz, hogy a vendég szinte hazajárjon. Tizenöt év tapasztalatával és rengeteg törzsvendéggel az oldalán osztotta meg a bama.hu-val a kulisszatitkokat.

Borsos Zsanett

Az egykori Bakter, később Caméleon klub a harminc év felettieknek szervezett bulijaikkal egy olyan meghatározó pontja lett a pécsi éjszakai életnek, ahol a leginkább jellemző volt az, hogy ismerős arcokkal találkozik az ember hétről hétre. Zso & Boti, akik a híres 30+ bulikat szervezték kiemelten figyeltek vendégeikre, szülinapokon köszöntötték őket, és együtt buliztak velük.

- Egyértelműen a személyzet a titok nyitja. Ha ismerős arcok fogadnak az ajtóban, mosolyogva várnak a pultnál, megjegyzik a neved, akkor oda szívesen jársz vissza, mert otthon érzed magad. Én így tanítottam, és tanítom be a mai napig a lányokat a pultban. A második kör után már megjegyzik ki mit iszik, kér-e bele jeget, vagy pont nem - kezdte a tulajdonosnő.

Szöllősi Zita

 

Bizony, extra kívánságaink mindig vannak, e sorok szerzője is el tud veszni a részletekben, sok citrommal szereti a kólát, és nem szereti ha túl hideg a mentes víz. Van az a hely ahol olyan a személyzet, hogy inkább meg se merünk szólalni, de a törzshelyünk az más. Az az, ahol már kérnünk sem kell.

- Vendéglátást szerelemmel lehet igazán jól csinálni. Másképp nem megy. Mi itt valóban vendégül látjuk a vendégeket, és ez azt jelenti, hogy látszik rajtunk, szívesen látjuk őket. Azért vagyunk ott, hogy jól érezzék magukat, és nekünk ez örömet szerez. Mi is emberek vagyunk, nőként elmondhatom, hogy gyerekeket nevelve nem mindig volt egyszerű fáradtan mosolyogni. De ezt így lehet csinálni, és ez mindig kifizetődik. Itt mi is levetjük a hétköznapi fáradalmakat, akár iszunk egy-egy italt, és bulizunk, szórakozva dolgozunk.

A tulajdonosnő nem beszél félre, mikor többes számban beszél magukról, hiszen a pult mögött is mindig megtalálható, a frontvonalban harcol a hajnali órákkal, és része annak a hangulatnak, ami a szórakozóhelyen fogadja vendégeit. Ő, és a pultos lányok, köztük a lánya Luca és Anna fülig érő mosollyal koccint a vendégekkel minden szombaton, és hamarosan pénteken is.

- Régen nagyon szigorúan tartottuk a harminc éven felülieknek szánt bulikat, de már nem az a világ van. Átalakult a vírus után főleg, de már előtte is tapasztalható volt. Az a korosztály kevesebbet bulizik, így mi is megújulunk, de a vendégszeretet változatlan marad - zárta gondolatait a szórakozóhely vezetője.

 

Látogasson el a bama.hu/torzshely oldalunkra és nevezze be még ma a kedvenc helyét! 

A jelölési szakaszt követően 2022. február 28-tól szavazással egybekötött nyereményjáték indul, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, a legtöbb szavazatot kapott Törzshelyek pedig milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában