Indonéziából kapunk ízelítőt

2022.11.17. 11:13

Különleges élmény megismerni egy különleges kultúrát

Az indonéziai kultúrát központba helyező kiállítás nyílik november 17-én a Civil Közösségek Házában délután 2 órakor. A tárlat a Pécsi Tudományegyetemen szervezett Indonéz Nemzetközi Diákok Mobilitási Díjak és a Pécsi Közösségi Alapítvány közös szervezésében valósul meg.

Cz. E.

Illusztráció.

Fotó: Élmény Tár Facebook oldala

Minden kultúra különleges és azokat megismerni még különlegesebb élmény. Ilyen tapasztalást tesz lehetővé ez az indonéziai folklórt és legendákat ábrázoló képekből álló kiállítás is, melynek címe Wira Carita Nuswantara, ami magyarul annyit tesz, hogy Történet Nusantaráról. Nusantara Indonézia új fővárosának neve, amely a tervek szerint 2024-től fogja betölteni pozícióját.  

Ezen a novemberi estén azonban nem csak a tárlatot csodálhatjuk, de részesévé válhatunk egy indonéz hagyományos táncelőadásnak és még az ízlelőbimbóinknak is kedveskednek egy ételbemutatóval. 

A rendezvényt az Élmény Tár Tanoda tiszteletére és támogatására ajánlják fel, akik egy olyan esélyteremtő birodalmat hoztak létre a gyerekeknek, ahol a demokrácia, a gyermekjog és a gyermekek döntési képességének fejlesztéséről is sok szó esik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában