„Az igazság szabaddá tesz”

2023.03.11. 16:54

Lelki gyógyulási hétvégét szervez a Pécsi Szeretetvár Gyülekezet

W.K.

A kép illusztráció

Fotó: Ground Picture

„Az igazság szabaddá tesz” címmel lelki gyógyulási hétvégét szervez a Pécsi Szeretetvár Gyülekezet 2023. április 14–15 között. 

– Mindannyian hordozunk sebeket, csalódásokat, a múltunk fájdalmait, örökölhettünk negatív generációs mintákat, amelyek kihatnak a mindennapjainkra. A lelki gyógyulás célja, hogy ezek alól felszabadulva, ezekből gyógyulva azt az életet élhessük, amelyet Atyánk tervezett felőlünk – olvasható a gyülekezet által közzétett programfelhívásban.

– Az alkalmakat Révész Szilvia, a Baptista Női Misszió vezetője és Bödő Sándor, a Nyitott Szív Szolgálat vezetője fogja vezetni. A program április 14-én, pénteken, 10-től 19 óráig, másnap, szombaton 9-től kb. 17 óráig tart, közben frissítő szünetekkel. Az előadások között kiscsoportos, illetve személyes beszélgetésekre is nyílik lehetőség. A programon való részvétel jelentkezéshez kötött, ennek határideje április 1. – adta hírül a gyülekezet. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában