Bama.hu podcast

2023.11.21. 10:59

Mit szólnál ahhoz, hogyha leszólítanának a boltban?

A napokban ismét ellátogatott stúdiónkba Mármarosi Melinda párkapcsolati szakértő. Négy csoportra osztva jártuk körbe azt, milyen helyzetekben kerülhet sor egy kapcsolat elindulására, s miket érdemes szem előtt tartani, hiszen az első találkozás sokszor nagyban meghatározhatja az események későbbi alakulását.

Mohay Réka

Fotó: Löffler Péter

A munkahelyi ismerkedés kapcsán a szakértő hangsúlyozta, ezt sem kell feltétlenül tabunak tekinteni, hiszen előfordulhat, hogy valaki a munkája során találja meg a párját.

 – Sok nőben benne van az érzés, hogy de jó lenne, ha egy férfi személyesen leszólítana valahol, ám amikor ez megtörténik, gyakran mégsem tudnak reagálni. Néha ezt zaklatásnak vesszük, kikérik maguknak a hölgyek, ha egy férfi ilyen módon próbál ismerkedni. Én azonban azt gondolom, ez egy jó dolog, hogy vannak még férfiak, akik kezdeményeznek, pályám során több ilyen spontán esettel találkoztam, amelyből jól működő kapcsolat alakult ki – mesélte Mármarosi Melinda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában