Tündérszépek 2024

2024.04.06. 17:40

Hamarosan indul a szavazás a szépségekre

Az idei év egyik legizgalmasabb eseménye elstartolt: a 2024-es Tündérszépek szépségverseny! A jelentkezési időszak még tart, és a fotózási folyamatok is teljes gőzzel zajlanak. Hétfőtől indul a lányok bemutatása, szavazni lehet a bama.hu oldalon, de versenyzők bemutatkozója a Dunántúli Naplóban is olvasható lesz.

Fotó: LP

Az ilyen versenyek nemcsak egy lehetőséget kínálnak a résztvevőknek arra, hogy megmutassák magukat a nagyközönség előtt, hanem egyúttal egy izgalmas kaland is, ahol felfedezhetik önmagukat és határaikat. A versenyre való felkészülés izgalma és feszültsége kihívást jelent minden résztvevő számára, ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy új dolgokat tanuljanak magukról és a környezetükről. Már három fotózási napon túl vagyunk, de a mezőny még nem teljes, néhány hely még maradt, úgyhogy most már ne várj tovább, jelentkezz!

2024-es megújult Tündérszépek szépségversenyben nemcsak profi fotós áll a jelentkezők rendelkezésére, hanem sminkes és fodrász is segít, hogy a legjobb formájukat hozzák ki magukból a kamerának. A hófehér vásznat meg is töltötték élettel a hölgyek, akik közül káprázatos, hogy többen büszke anyukák! Büszkék is lehetnek, a képek magukért beszélnek. Ahogy korábban is, minimum három szettben készülnek a fotók: sportos, alkalmi, és fürdőruha. A szettek persze variálhatók, a lényeg, hogy előnyős és kényelmes ruhát hozz magaddal, hogy jól érezd magad benne. A fotókon bizony látszik kisugárzás!

- Barátaim biztattak a jelentkezésre, elvégre nincs veszteni valóm, és egy szuper élményben lehet részem 

- osztotta meg olvasóinkkal az egyik versenyző.

 

Egy ilyen verseny nem csupán arról szól, hogy a lányok a kamera előtt állva mosolyogjanak. Profi sminkesek és fodrászok gondoskodnak arról, hogy mindenki a legjobb formáját mutathassa meg, és eközben jól érezze magát. Ezek a szakemberek nem csupán a külsőt emelik ki, hanem segítenek a lányoknak abban is, hogy magabiztosak legyenek és kényelmesen érezzék magukat a bőrükben. A fotózás helyszínéül szolgáló Stúdió Inside egy inspiráló és nagyon otthonos környezet, így minden adott egy igazán profi portfólió elkészítéséhez.

 

A fotózási folyamat eleinte lehet, hogy kissé ijesztőnek tűnik a fehér vászon és a vakító fények között, ám ahogy az idő telik, a lányok egyre jobban belemerülnek a hangulatba. Megtalálják a legjobb pózokat, amelyek leginkább kifejezik személyiségüket és egyediségüket. A jó hangulat, a nevetés és a kreatív folyamat mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a fotózási nap valódi élmény legyen számukra.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal ingyenesen el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Baranya vármegye szépségei Tolna, valamint Somogy megye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában