Postabontás

2022.01.13. 07:57

Ideje lenne eltüntetni a romhalmazt - hangsúlyozza olvasónk

Végre tenni kéne valamit a volt MSZP-székház helyén található hulladékhegyekkel.

Dunántúli Napló

A Dunántúli Napló január 6-i számában megjelent, „Meddig maradnak a hulladékhegyek?” című cikk feltárja a volt MSZP-székház (egyik) tulajdonosának személyét, ám a lényegi kérdés megválaszolatlan marad, nevezetesen: meddig marad a hulladékhegy? 

 

Őszintén szólva kit érdekel (ma már), hogy ki volt a tulajdonos, hogy mennyiért kelt el, és kik álltak ezen ügylet mögött, csak a végeredmény számít, ami még most is látható. Nem derült ki, hogy felszólították-e a tulajdonost, hogy város­esztétikai okokból takarítsa el a romokat. Azt már csak feltételezem, hogy azért rombolták le nagy hirtelen, hogy ne kelljen építési adót fizetni. 

 

Őszintén remélem, hogy az egyetemi fogászati tömb ünnepélyes átadásán a megjelenő miniszter majd megkérdezi a polgármester urat (ha ott lesz egyáltalán), hogy mi az a romhalmaz ott a szomszédban. Még mindig nem számolták föl a tavalyi földrengés maradványait? Nem lehetne eltakarítani? 

 

Nem hiszem, hogy lesz foganatja ennek a megjegyzésnek. 

A témával kapcsolatban a sok megjelent írás és sms lassan a népharag határát súrolja. Végre tenni kéne valamit. Tudom, a magántulajdon szentsége sok akadályt támaszt, ettől még szép városunk érdemel ennyi akaratot! 

 

Név és cím a szerkesztőségben 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!