Hallgassa élőben!
2021. 07. 26. 20:40 | [email protected]

Akik a 2000-es évek elején még gyermekek voltak, azok nyilvánvalóan nem sokat vettek észre abból, amikor Gyurcsány Ferenc MSZP-s kormányfő, a DK jelenlegi elnöke regnálása alatt a tévészékház ostromához baranyai, sokszor csupán csak kezdő rendőröket vezényelt „valaki” – ahol aztán súlyosan megsérültek a fiatalok –, majd pedig ez a „valaki” néhány hét múlva, az 1956-os forradalom 60. évfordulóján ártatlan emberekre uszította az azonosítószám nélküli rohamrendőröket, akik agyba-főbe verhettek így bárkit, aki nem értett egyet a Gyurcsány-féle országlással.

De ugyanez az elvtárs vezette akkor is az országot, amikor igazi munkásőrtempóval 23 millió románnal riogatták az anyaországi magyarokat a kettős állampolgárságról való népszavazás előtt. Azt tudjuk, hogy Gyurcsány szerint „hazudtak reggel, éjjel meg este”.

Gyurcsány nem vállalta a felelősséget a történtekért, de ma már maga helyett a feleségét, Gyurcsányné Dobrev Klárát próbálja előtérbe tolni. Gyurcsány meg jópofizva fotózkodik azokkal a fiatalokkal, akiknek nyilván a szabadságnál nincs fontosabb, és akiknek aligha van fogalmuk arról, hogyha 2006-ban, Gyurcsányék regnálása alatt éppen más véleményen lettek volna, akkor azért véres verés is járhatott volna.

Gyurcsánynét azért a pécsi és komlói „látogatásán” is emlékeztették az őszödi beszédre, és arra, hogy egy olyan budai villában élnek, amit Rákosi Mátyás hatalomra kerülése után államosítottak és utaltak ki a családjuk kommunista felmenőinek.

Rasszista sértések hangzottak el Dobrev Klára utcafórumán, Komlón és Pécsen is haknizott Gyurcsányné

 

Címkék

Hozzászólások