laknád?

2021.07.24. 15:30

A hét ingatlana: nagypolgári hangulat árad a pécsi Bajnok utcában!

Az ingatlanbazar.hu oldalán talált, 134 négyzetméteres, valódi nagypolgári hangulatot árasztó lakás hirdetése izgalmasan mutatja be az ajánlatot bútorozottan és már kiürítve. Kályhák, parketták, tágas terek, ínyenceknek!

bama.hu (forrás: ingatlanbazar.hu)

“Pécs belvárosának szélén, a Köztársaság téren eladásra kínálunk egy 134 m2-es, 5 szobás, első emeleti, erkélyes, nagypolgári lakást, mely kitűnő választás nagycsaládosok részére, illetve befektetésnek, irodának, rendelőnek is tökéletes lehetőség. Kérésre a lakásról bemutató videót tudok küldeni.

A téglaépítésű napfényes, jól karbantartott, déli tájolású lakás, tágas helyiségekkel rendelkezik. Az 5 szoba külön bejáratú, de akár egybenyíló térként is használható. Az ingatlan jelentős színfoltja a nagyszobákban elhelyezkedő 3 impozáns cserépkályha, melyből az egyik Zsolnay.

A lakáshoz a ház szuterénszintjén egy önálló, 6 nm-es zárt tároló is tartozik, illetve egy szintén önálló 36 nm-es, akár műhelyként is használható zárt helyiség. A társasház saját udvarral rendelkezik. A lakóközösség összetartó. Mind az udvarban, mind a lépcsőházban térfigyelő kamera szolgálja a biztonságot. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában