Őszi állásszüret

2022.10.06. 20:48

Feltárulnak a gazdaság kulisszatitkai, a fejlődési lehetőségek

Pénteken immár másodszor töltik meg Pécs belvárosát és foglalják el a vendéglátóhelyeket a Baranyában működő cégek, vállalatok.

bama.hu

Fotó: Laufer László

Az Őszi állásszüret címmel megvalósuló sokszínű program több, Baranyáért és Pécsért felelősséget vállaló 4Baranya néven együttműködő üzletember és vállalkozó kezdeményezésére indult.

A Pécsi Cégek Éjszakája a nagy visszahangot kiváltó nyári bemutatkozás után most a városban tanuló fiatal tehetségeknek akarja megmutatni, hogy Pécs és Baranya milyen sokszínű és erős gazdasági potenciált, munkahelyeket, fejlődési lehetőséget, innovatív kihívásokat kínál.

Ennek jegyében telik meg újra a belváros: a júliusi programnál több résztvevővel és nagyobb területen. Negyvennél is több cég, kicsi, közepes és nagyvállalat vezetői, munkatársai veszik birtokba az éttermeket, kávézókat, pubokat, és teszik láthatóvá magukat, valamint az általuk kínált szabad pozíciókat, munkalehetőségeket.

Sokszínű lesz az este, ahány cég, annyi megoldás. A Széchenyi téri megnyitót követően kinyílnak a lehetőségek, és egy nyereményjáték is ösztönzi majd, hogy aki körbe akar nézni, az minél több helyet keressen fel, ismerkedjen a vállalatok vezetőivel, képviselőivel, vagy éppen csak találkozzon régi ismerőseivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában