brutalitás

2020.11.09. 11:21

Agresszív hajléktalan támadt egy pécsi nőre és gyermekére

Vasárnap este a Hunyadi úton támadtak meg egy 11 éves fiút, aki édesanyjával sétált.

bama.hu

Olvasónk, egy pécsi nő kereste meg történetével a bama.hu-t. Mint írja, vasárnap este röviddel hat előtt a Hunyadi úton a Szent Mór Iskolaközpont bejáratával szemben a Széchenyi tér felé sétálva megtámadta őt és egy gyerekét egy hajléktalan. Próbáltak kitérni az agresszor útjából, ám utánuk jött és a 11 éves fiút ok nélkül ököllel arcon ütötte.

A hölgy elmondta, hogy az estét a Gyermekklinikán és a rendőrségen töltötték, a kisfiút pedig még kihallgatják egyszer.

„Szerencsére nagyobb baja nem történt, mert a téli kabát kapucnija felfogott az ütés erejéből. Kérésemre egy kutyáját sétáltató férfi a segítségünkre sietett és megvárta, amíg kiérkezik a rendőrség és nem engedte a közelünkbe a továbbra is agresszív férfit aki egy menet közben arra haladó autóba is belerúgott. Az kisfiam támadását csak egy szembe jövő pár látta, de ők kitérve tovább siettek észak felé, így az egyébként gyorsan kiérkező rendőrök őket nem tudták tanúként kihallgatni. Nagyon hálás lennék érte, ha jelentkeznének és tanúskodnának, hogy ilyen eset mással legalább ne fordulhasson elő.” – zárta a gondolatait a hölgy.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, s közölték, hogy a fenti ügyben könnyű testi sértés miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság egy 35 éves pécsi férfi ellen. Az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívántak adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában