Kattan a bilincs

2023.05.16. 11:36

Meg akarta tartani az elvett telefont - ez lett a vége

A mohácsi nyomozók pár órán belül elfogták azt a férfit, aki talált egy telefont, azonban azt nem adta le a hatóságoknak, hanem meg akarta tartani.

Forrás: Police.hu

Fotó: encierro

Egy nő tett feljelentést május 13-án délután a Mohácsi Rendőrkapitányságon azért, mert valaki elvitte az őrizetlenül hagyott telefonját a benne lévő pénzzel együtt. A sértett a nyomozóknak elmondta, hogy Mohácson, az egyik játszótéren egy padra tette a mobilját, amelynek a tokjában pénz is volt, majd azt ott felejtette. Amikor észrevette, hogy nincs meg a telefonja, akkor egyből visszament a helyszínre, azonban az már nem volt ott.

A rendőrök pár órán belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra. Az 55 éves kölkedi férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a férfinál megtalálták az eltulajdonított telefont, amelyet a nála lévő készpénzzel együtt lefoglaltak, majd visszaadták azt a sértettnek. A férfi ellen jogtalan elsajátítás vétsége miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!