Bama.hu videó

2023.10.17. 17:48

Másodperceken múlott, hogy nem történt tragédia (videó)

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Borsos Zsanett

Soha ennyi felelőtlen ember nem közlekedett az utakon, mint ezekben a hetekben. Baranyában egymást érik a közlekedési balesetek, sajnos a halálos kimenetelűek is, és legtöbbször úgy hozza a sors, hogy a vétlen sofőr veszti életét. Nem meglepő, hogy a felelős, szabályosan közlekedő sofőrök közül egyre többen emelik fel hangjukat az életveszélyes helyzeteket okozó sofőrök ellen. 

Olvasónk, Győrfi Balázs ma délután Túrony és Szalánta között került életveszélyes szituációba egy szabálytalan előzés miatt. Másodperceken múlott, hogy nem történt tragédia. 

 

Mint írja: „Most én megúsztam, egy kevésbé rutinos, kevésbé higgadt vezető nem biztos... A világ legértelmetlenebb dolga balesetben meghalni!” A felvételt a közösségi oldalán osztotta meg azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet: senkinek nincs joga veszélyeztetni a másik ember életét. A férfi nyolc évvel ezelőtt, szintén egy szabálytalan előzés következtében veszítette el 24 éves párját. Annál az esetnél is a vétlen volt az áldozat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában