Nem adott életjelt

2023.12.13. 09:00

Eltűnt egy 12 éves bogádi fiú: lakásotthonból ment kimenőre, többé nem tért vissza

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 12 éves fiú eltűnése kapcsán.

Mohay Réka

December 10-én hagyta el otthonát, a bogádi lakásotthont a tizenkét éves fiú, Milaskics Szebasztián, azonban oda nem tért vissza, azóta életjelet sem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen – olvasható a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedd délutáni híradásából. A kamasz fiú felkutatása érdekében végzett rendőrségi intézkedések eddig, információink szerint nem vezettek eredményre. 

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02010-157/953/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Milaskics Szebasztián ügyében.

A fiú körülbelül 150 cm magas, erős testalkatú, arca kerek, szeme barna, haja szintén barna, rövid. 

A Pécsi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri abban, hogy ha a képen látható fiút felismeri valaki, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről bárminemű információt szerez, akkor – akár névtelensége megőrzése mellett –, tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy pedig jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában