Megkezdődött a mánfai gyilkosság pere

2024.01.05. 12:30

Azonnal meghalt a 26 éves mánfai nő, miután megkéselték

A Pécsi Törvényszéken előkészítő üléssel csütörtökön megkezdődött a 2022 novemberében Mánfán történt emberölési ügy tárgyalása – tudta meg a Dunántúli Napló a bíróságtól.

Bama.hu

Képünk illusztráció

Fotó: Manop Boonpeng

A vádirat szerint a vádlott férfi és a sértett nő 2014. nyarán ismerkedtek meg, majd a vádlott külföldön töltötte jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetését, ahonnan 2017. áprilisában szabadult.

Ezt követően az év második felében összeköltözött a sértettel, élettársi kapcsolatot létesítettek. Együtt éltek a sértett korábbi kapcsolatából származó leány gyermekével, majd közös kislányuk is született – ismertette a bíróság.

Tájékoztatásuk szerint a 26 éves sértett prostituáltként, a vádlott sofőrként időszakosan külföldön dolgozott. Kapcsolatuk feszültségekkel terhelt volt, a vádlott többször bántalmazta a nőt.

2022. novemberében a vádlott zavarodott volt, többször kérte a sértettet, hogy legyen öngyilkos, rendszeresen megöléssel fenyegette őt és az egész családot. A sértett a vádlott édesapjához fordult segítségért félelmében.

Mint a bíróság beszámolt róla, 2022. november 29-én is felhívta a sértett a vádlott apját azzal, hogy beszéljen a fiával. A sértett apja az esti órákban érkezett a sértett és a vádlott házához, ahol közösen próbálták megbeszélni a sértett és a vádlott között fennálló kapcsolati problémákat, majd a vádlott apja 19 óra 30 perc körül távozott a házból.

Ezután a sértett és a vádlott vitázni kezdett, majd az indulatba jött férfi a sértetthez lépett és őt a késsel nagy erővel, a bal fülkagyló és a fül mögötti területen, majd igen nagy erővel célzottan tarkótájon szúrta. A sértett a szúrás következtében az ágyra esett, azonnal meghalt.

Az ügy tárgyalása a későbbiekben folytatódik a törvényszéken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában