Zrínyi 1566

2018.06.14. 12:15

Kamarai segítséget kap a helyi turizmus

A Szigetvári „Zrínyi 1566” Turisztikai Egyesület mozgalmas évet futtat.

A múlt év kiemelkedő eseménye volt a kávézó és ajándékbolt júniusi megnyitása, mely a turisztikai iroda szolgáltatásai mellett azóta is folytonosan bővülő helyi és saját termék kínálatával fogadja a városba érkező turistákat.

Az információs iroda kezelésében a Szigetvár Kártya népszerűsége nőtt, újabb elfogadóhelyekkel bővült, egyre többen igénylik és veszik igénybe a kártya nyújtotta szolgáltatásokat. A Turisztikai Egyesület szervezésében sikeres volt a II. Szigetvári Ostromnapok Fesztivál, mely történelmi hitelességgel törekedett bemutatni a Zrínyiek korát, történelmi-katonai hagyományait és gasztronómiáját.

Az idei tervek sem kisebbek, az egyesület a meglévő tevékenységei és programjai továbbfejlesztésére, újak kidolgozására szívesen fogad ötleteket, javaslatokat tagjaitól, köztük a kamarától is.

A kamara Szigetvár városi elnöksége és a Szigetvári „Zrínyi 1566” Turisztikai Egyesület között szoros együttműködés alakult ki. A kamarai elnökség továbbra is kiemelt célja az egymást segítő közösségek építő erejének kihasználása ezen a területen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!