Mohács

2018.09.07. 09:30

Sárkányhajókban viaskodhatnak, várják a kajak-kenu szerelmeseit

Az olimpiai bajnok Pulai Imre is ellátogat szombaton az uszodába, a sportág népszerűsítéséért életre hívott Mohácsi Medencés Sárkányhajó Viadalra. A nagy bulinak ígérkező versenyt immár hatodik alkalommal rendezi meg a Mohács Maximal Kajak-Kenu Team.

M. B.

A sárkányhajóversenynek nagy sikere volt

A Mohácsi Medencés Sárkányhajó Viadalt a kezdetekkor azzal a nem titkolt céllal szervezte meg először a Mohács Maximal Kajak-Kenu Team, hogy népszerűsítésék a sportágat és tagokat toborozzanak a mohácsi kajakosok csapatába.

Az első alkalom után évről évre megrendezték a versenyt, a most szombati már a hatodik ilyen alkalom lesz. Olyan jól sikerültek az eddigi viadalok, hogy az eseményre egyre többen kíváncsiak mind nézőként, mind pedig résztvevőként. A jó hangulat, a sok nevetés tehát garantált.

Ami viszont nem tréfa, hogy a viadalra ellátogat az olimpiai bajnok Pulai Imre is. Mint mindig, most is hatfős csapatok jelentkezését várták, nevezni szerdán éjfélig lehetett, lapzártánkkor szépen gyűltek is a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!