Pécs

2018.09.25. 08:35

Tömegverekedés a Kossuth téren: így vezetik le a feszültséget?

„Kiéleződött a bandaháború a városban, vagy a fiatalok így vezetik le a napi feszültségüket?” – tette fel a kérdést olvasónk, miután péntek késő este többen összeverekedtek a Kossuth téren.

Zs. J.

Forrás: shutterstock

Olvasónk beszámolója szerint hat villogó rendőrautó, több gyalogos járőr érkezett a helyszínre, ahol rövid időn belül véget vetettek az adok-kapoknak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megkeresésünkre közölte, hogy szeptember 21-én 22 óra 22 perckor érkezett bejelentés az ügyeletre, hogy Pécsett a Kossuth téren több személy összeverekedett.

A rendőrök hat fiatalkorú fiút fogtak el a helyszínen, majd előállították őket. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Július legvégén hasonló csoportos verekedés volt a Kossuth téren. Egy fiatalember vérző fejjel hagyta el a „csatateret”, és úgy tudjuk, vipera is előkerült. A rendőrök a helyszínről akkor három férfit állítottak elő. Ellenük garázdaság gyanúja miatt indult nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!