siklós

2019.02.16. 16:33

Az igényeket is figyelembe veszik

Módosítja helyi építési szabályzatát hamarosan a város önkormányzata, amelyre a következő hetekben a lakóktól is várják a javaslatokat.

Zsíros K.

A módosításra egyrészt a közeljövőben történő gyepmesteri telep kialakítása miatt van szükség, de a képviselő-testület a legutóbbi közgyűlésen arról határozott, hogy a város területén működő gazdálkodó szervezetek igényeit is felmérné.

Az önkormányzat arra kéri az érintetteket, hogy amennyiben konkrét javaslatuk van, melyet a jelenleg hatályos szabályozás nem tesz lehetővé, azt jelezzék. A javaslatokat március 29-én délig lehet leadni, postai úton a Siklósi Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági, Intézményfelügyeleti és Önkormányzati Osztálynak címezve, vagy a város honlapján található elérhetőségek egyikén.

A helyi építési szabályzat az építési törvénynek megfelelően a település sajátosságait figyelembe véve határozza meg az építés helyi rendjét, a telkekre vonatkozó helyi építési követelményeket, a különböző jogokat, illetve kötelezettségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!