Koronavírus Baranyában

2020.04.09. 10:30

Külön program segíti az időseket Bogádon

A helyi önkormányzat képviselő-testülete március 15-én tartott ülést, három hete videókonferenciával tartják a kapcsolatot. Egymillió forintot különítettek el a tantermen kívüli digitális munkarend segítésére, eddig két családot támogattak táblagéppel.

T.V.

Forrás: Shutterstock

Március 17-től megváltozott a közös hivatal ügyfélfogadási és ügyintézési rendje, majd lezárták a három játszóteret és a kültéri fitneszeszközöket, korlátozták a futókör használatát, a helyi üzletek vevőterében tartózkodók számát.

Bogád Partner Program keretében segítik a 65 év felettieket, a helyi húsüzem kedvezményesen egységcsomagot biztosít. A körpraxis háziorvosa csak csütörtökön reggel tartózkodik bogádi rendelőjében. Helyi varrónőtől rendelt maszkokat az önkormányzat, amelyekből elsők között látták el a helyi dolgozókat, a térség szociális gondozóit.

Március 23. és 30. között pedig a település 150 idősének a postaládájába helyezték a mosással, vasalással fertőtleníthető védőeszközt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!