közlekedés

2020.08.04. 16:51

Változik az egyik belvárosi buszjárat útvonala

A következő napokban rendezik meg először a Múzeum Utca Plusz nevű programsorozatot Pécsen. A cél az, hogy olyan hagyományteremtő esemény jöjjön létre, amelynek köszönhetően a pécsiek újra felfedezhetik a belváros zöldterületeit.

A rendezvények idejére a Káptalan utca jelentős részét lezárják, ami az alábbi változásokkal jár a közlekedésben:

A Káptalan utcát augusztus 6-án 17 órától augusztus 16-án 24 óráig elzárják a gépjárműforgalom elől a Püspöki Kincstár és a Szepesy Ignác utcai kereszteződés között. A Káptalan utca déli bejáratánál, a Janus Pannonius utcai torkolatnál erre zsákutca közlekedési tábla hívja fel a figyelmet. A Szepesy Ignác utca forgalmát a rendezvény nem érinti.

A rendezvény ideje alatt, tehát augusztus 7-én, pénteken üzemkezdettől augusztus 16-án, vasárnap üzemzárásig a Tüke Busz Zrt. 44-es járatai terelőútvonalon közlekednek.

Terelőút: a Kórház tér megálló után a Klimó Gy. utca – Aradi vértanúk útja – Hunyadi út.

Kimaradó megálló: Szent István tér, Cella Septichora, Múzeumok utcája, Papnövelde utca.

Terelő útvonal megálló: Barbakán, Alagút.

A járatok a Széchenyi tér megállótól az eredeti útvonalon közlekednek tovább. A Tüke Busz Zrt. gondoskodik a honlapján és a megállóhelyeken is az utasok tájékoztatásáról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!