Koronavírus Baranyában

2021.03.29. 07:40

Így tájékoztatják a hozzátartozókat a Mohácsi Kórházban

A Mohácsi Kórház vezetősége kiemelten fontosnak tartja a náluk ápolt koronavírusos betegek hozzátartozóinak korrekt és megfelelő tájékoztatását, írta közleményében a minap az intézmény főigazgatója, dr. Csizmadia Csaba.

M. B. (Forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó:

A biztonságos kórházi működés és a sikeres gyógykezelés, ellátás érdekében a Covid-osztályon ápolt betegek állapotáról naponta 12 és 14 óra között az alábbi telefonszámokon lehet érdeklődni: 69/511-150/309, 69/511-150/225.

Az intézmény vezetősége kéri, hogy az érintett családból, illetve a különböző intézményekből (szociális otthon) naponta egy alkalommal, csak egy személy érdeklődjön, illetve adott beteg esetében lehetőleg ugyanaz a családtag, vagy megbízott személy tartsa a kapcsolatot a kórházzal.

A betegek minél hatékonyabb és eredményesebb ellátása, az orvosok, illetve a szakdolgozók járványhelyzetre kialakított munkafolyamatainak biztosítása érdekében kéri az intézmény az érintett családok türelmét és együttműködését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!