Koronavírus Baranyában

2021.05.31. 08:17

A vakcina jobb, mint a vírus

Az élet minden részletét, így a sportot is felbolygatta a koronavírus-járvány.

K. B.

20191112 Pécs PVSK Panthers (fehér) - Inter Bratislava Férfi kosárlabda FIBA Europe Cup "A" csoport, 4. forduló. Fotó: Laufer László LL Új Dunántúli Napló Mário Ihring (4), Bíró Levente (11)

Fotó: Laufer László

A PVSK NB I.-es férfikosárlabda-csapatának szezonnyitánya például egy hónapot csúszott, s még azt követően is sokáig éreztette hatását a betegség. Nem is meglepő, hogy a játékosok, amint lehetett, oltattak.

– Nem preferálom külön egyik vakcinát sem, mert szerintem mindegyik működik, és mindegyik jobb, mint a vírus. Én is megkaptam már, a kínaival oltottak be, és semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam – árulta el Bíró Levente, a Panthers irányítója. – Nem is értem, engem hogyan került el a vírus, mert körülöttem mindenki volt fertőzött több hullámban is. Hozzátette, a sport csak egy része az életnek, de itt is csak az oltás lehet a megoldás, hogy ismét a megszokott kerékvágásban folyhasson minden.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!