Jelentős beruházás

2021.11.23. 16:20

Korszerűbb lett a kétújfalui iskola

Megújult köntösben pompázik a Dél-Zselic Általános Iskola Kétújfalui Konrád Ignác Általános Iskolája.

Móga R.

Fotó: Löffler Péter

A nagymértékű beruházás a tankerület Magyar Falu Program pályázatából 37 millió forint támogatással, valamint az önkormányzat Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatából több mint 340 millió forint támogatással együttműködésben valósult meg.

A munka során bekövetkezett a tornaterem korábbi tetőszerkezetének bontása, valamint új tetőszerkezet építése. Ráadásul kialakításra került a gipszkarton álmennyezet, illetve megújult a tornaterem világítása a szükségszerű elektromos hálózati felújítással együtt.

Fotó: Löffler Péter

Mindemellett megvalósult az általános iskola és tornaterem energiahatékonyság-központú felújítása és fejlesztése is. Továbbá korszerűsítették a külső határoló szerkezeteket, hőszigetelést és nyílászáró cserét végeztek, valamint modernizálták a fűtési rendszert, és az érintett épületekre napelemes rendszert telepítettek saját villamosenergia-igény kielégítése céljából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!