Alsószentmárton

2022.01.20. 17:50

Munkálkodnak a művelődési házon

Zs. K.

Folyamatban van az alsószentmártoni művelődési ház felújítása, illetve energetikai korszerűsítése, melyre az önkormányzat tavaly a Magyar Falu Program keretében nyert támogatást. Az épület termét bővítették, teljes körű felújítást végeznek rajta, és várhatóan a tavaszi hónapokban elkészül a kivitelezés. Balogh Miklós, a község polgármestere elmondta, a művelődési ház főként a lakók családi rendezvényeinek (ballagás, lakodalom, születésnap) biztosít majd kiváló helyszínt, így nem kell egy-egy családnak külön termet bérelni. 

 

Itt a születésnapok, vagy a baráti társaság összejövetelei is elérik a 60–70 fős létszámot. Mindezek mellett a megújult épületet konferenciák, fórumok, közmeghallgatások megtartására szeretnék használni. 

Az alsószentmártoni önkormányzat az idén is pályázik a Magyar Falu Program keretében. Többek között útfelújításra, játszótér építésére, valamint a ravatalozó felújítására szeretnének támogatást nyerni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!