2022.06.30. 12:01
Zeneszóra csapnak a lecsóba a pécsváradiak
Fotó: Imre György
Pénteken a hagyományos LecsóBorVár keretében borkóstolással egybekötött főzőverseny lesz a pécsváradi várban. A lecsó elkészítéséhez az alapanyagot, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot az önkormányzata biztosítja, a borról a Vogl Pince, a zenéről pedig a Friesz János–Töttös László duó gondoskodik. A versenyre 10 fős csapatok jelentkezhetnek, a 6000 forintos díj tartalmazza az alapanyagokat és 10 bórkóstolójegyet. A program iránt érdeklődők 800 forintért válthatnak belépőt, amely borkóstolójegyet is tartalmaz.
Frissítés: Az esemény a közösségi oldalon tette közzé, hogy sajnos a nevező csapatoknak nem megfelelő az időpont, ezért elhalasztják a rendezvényt.