Érdemes lesz kerülni!

2022.07.19. 10:01

Földkábelt fektetnek a Donátusban

Július 21-én, csütörtökön hálózati teljesítménynövelés céljából földkábelt fektet az E.ON a pécsi Donátusi út 86. szám előtt, emiatt az érintett szakaszon teljes útzár lesz érvényben.

bama.hu (forrás: Tüke busz Zrt., E.ON.)

Képünk illusztráció

Fotó: DODÓ FERENC

A munkát a szakemberek 08.05 és 16.00 óra között végzik, ezalatt a közlekedőket arra kérik, hogy ha tehetik, válasszanak kerülő utat.

A kábelfektetés nem jár áramszünettel, a szükséges munkálatokat és az útburkolat helyreállítását az E.ON 16.00 óráig befejezi, utána a forgalom a Donátusi úton újraindulhat. Az autóút végleges aszfaltozása a munkát követő egy héten belül történik, de ez csak a forgalmat már nem akadályozó, félpályás útlezárással jár majd.

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja utasait, hogy a jelzett időszakban a 46-os és 47-es járatok nem érintik a Donátusi út, Gólya dűlő, Lepke dűlő és Donátus elnevezésű megállókat.

A Főpályaudvarról 7.45-kor (Donátusból visszafelé 8.01-kor) induló 47-es jelzésű autóbusz még eredeti útvonalon közlekedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!