Jó megoldás a csoportos utazáshoz

2022.09.08. 17:01

Az iskolák és óvodák számára kedvező lehetőség a tanintézeti osztályjegy

Jelenléti oktatással indult a 2022/23-as tanév a Pécsett is, így a kellemes későnyári időben több iskolában is szerveznek közösség és csapatépítő osztálykirándulásokat. Ezekhez kínál kedvezményes utazási lehetőséget a Tüke Busz Zrt.

bama.hu

A kép illusztráció

A Mecsek közelsége számtalan jó helyszínt kínál ehhez, a népszerű pécsi kirándulóhelyeket csoportos utazás esetén tanintézeti osztályjeggyel is érdemes felkeresni.

Mindezekhez kínál hatékony és költségtakarékos utazási lehetőséget a Tüke Busz Zrt.: a tanintézeti osztályjegyet a pécsi alap- és középfokú oktatási intézmények tudják igénybe venni, pécsi közösségi programjaik tervezéséhez.

A város közigazgatási területén működő iskolák és óvodák könnyen és egyszerűen igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet a Tüke Busz Zrt.-nél, amely 2920 Ft-os áron vásárolható meg és további előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja.

A társaság tájékoztatása szerint a tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelnie a nevelési-oktatási intézményeknek. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni. A tanintézeti osztályjegyet elektronikus formában az [email protected] e-mail címen vagy személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában lehet igényelni.

A megrendelő űrlap a társaság honlapján is elérhető: http://www.tukebusz.hu/letoltes/tanintezetiosztalyjegymegrend.pdf

Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni.

A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06.30 és 08.30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható. A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!