Falunapot rendeznek

2022.09.14. 14:30

Játékokkal, versennyel csalogatják a gyerekeket

Szeptember 17-én tartják a dencsházai falunapot.

M. R.

Képünk illusztráció

Fotó: Cseh Gábor

A program egyik különlegessége, hogy a település közösségi oldalán külön megszólítják a fiatalokat, gyerekeket is, nyereményjátékkal buzdítva őket a részvételre. A kicsiket és a nagyobbakat egyaránt sportos akadálypálya várja, de további mókás versenyszámokban is kipróbálhatják magukat a gyerekek. 

Lesz ugyanis nutelláskenyér-, dinnye- és joghurtevő verseny, illetve üdítőivó verseny is – ezek után egy kis idő elteltével jól fog jönni a sportverseny, ahol a bevitt többletenergiát rögtön fel is használhatják a gyerekek. Emellett kézműves-foglalkozások, lufihajtogatás is vár a falu aprajára, akik részvételét zsetonokkal jutalmazzák. Aki pedig a legtöbb zsetont szerzi meg, értékes ajándékban részesül. 

A gyerekeket tehát szombat délelőtt tíz órától várják a Művelődési Ház udvarán a játékos programokra. Lesz még légvár, ingyenes pónikocsikázás, körhinta és rodeóbika is. A falunapon a felnőtteknek is készülnek programokkal, főzőverseny, valamint koncertek is lesznek, fellép Tesók Attila és a Cornett Band is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!