Minden korosztályt várnak

2022.09.07. 10:01

Koncertek színesítik az idei Életút fesztivált

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Mészáros János

Immár hetedik alkalommal rendezik meg idén a pécsi keresztény közösségek az Életút családi fesztivált – most szombaton, szeptember 10-én a Kossuth téren várják különféle programokkal az érdeklődőket. 

A fesztivál szervezői minden korosztályra gondoltak – a legkisebbek számára arcfestés és csillámtetkó is szerepel a kínálatban, illetve ugrálóvár is rendelkezésre áll 13 és 18 óra között. Akik szeretnének, kreatív foglalkozásokon vehetnek részt: hat állomásra várják a gyerekeket, ahol megoldhatnak korcsoportjuknak megfelelő kvíz- és interaktív feladatokat, kirakózhatnak és kézműveskedhetnek. Az elfoglaltságok témája: Jézus a jó pásztor, és mi az ő bárányai vagyunk. Minden állomáson egy-egy kuponnal jutalmazzák a résztvevőket, amiket utána jutalom­programokra lehet váltani.

Az ifjúságot kreatív kosárlabdázási lehetőséggel várják a délután folyamán, ahol a sportolni vágyók trükköket tanulhatnak, illetve láthatnak freestyle-bemutatót is. Breaktáncbemutató is szerepel a programkínálatban, ráadásként pedig az érdeklődők megnézhetik, hogy egy BMX biciklivel mennyi trükköt lehet végrehajtani. 

Este Andelic Jonathan „Jota”, az X-Faktor, A Dal utóbbi két évadának döntős versenyzője ad koncertet 19 órai kezdettel a Kossuth téren. Jota egyedi stílusát őszinte dalszövegei adják, melyekben személyes hitéhez kapcsolódó élményeit osztja meg gospel és funky stílusú, merész groove-okkal megspékelt dalaiban. Előtte, 18 órától pedig Tibes zenél a színpadon, aki Magyarországon szinte egyedülálló módon keresztény rapper, azaz hitét nemcsak a hétköznapi életben igyekszik megélni, hanem a dalain keresztül is közvetíti a hallgatók felé. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!