Várják a meséket

2022.11.22. 19:39

Írói versenyt hirdetett a lapáncsai teáskanna gyűjtemény tulajdonosa

Vidám, gyerekeknek (5-14 éveseknek) szóló történetekkel írói versenyt hirdet felnőtteknek a Lapáncsai Teáskanna Magángyűjtemény tulajdonosa.

Zs. K.

A verseny nyitott minden 18 év feletti felnőtt számára, akik két kategóriában jelentkezhetnek: igaz vagy kitalált történettel. A novella hossza nem haladhatja meg az 5000 szót (a névelők is egy szónak számítanak). Csak saját, máshol még nem publikált írásokat várnak magyar nyelven.

Egy személy legfeljebb két művel nevezhet mindkét kategóriában. Az írásokat emailben, lehetőleg .doc vagy .docx fájlban kérik 12-es Times New Roman betűtípussal, sorkizárással a [email protected] email címre, 2023. január 15-ig. Az első helyezettet ajándékcsomaggal díjazzák, továbbá a honlapjukon (www.teaskannamuzeum.com) és a Facebook oldalukon (Teapot Museum in Lapáncsa) is megjelentetik az írást. Az online eredményhirdetés 2023. február 1-én lesz.

A Lapáncsai Teáskanna Magángyűjtemény idén nyáron nyitotta meg kapuit. Bejelentkezés után a látogatók egy felújított parasztház kiállítóterében több száz különleges – telefonfülke, WC-csésze, vagy épp ridikül formájú – tesákannát tekinthetnek meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!