Adventi borozás

2022.12.13. 21:34

Luca napi kóstolóra hív a Pécsi Borvidék

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: Huszár Márk

A Pécs-Mecseki Borút Egyesület Luca-nap alkalmával az orfűi Medvehagyma Házban kellemes adventi borozásra invitál minden érdeklődőt, aki a Pécsi Borvidék újborait szeretné jobban megismerni, megkóstolni. Pénteken délután 16 órától egy belépőjeggyel korlátlan kóstolást kínálnak ó- és újborokból egyaránt.

Az eseményt egy kis zene, vacsorázási lehetőség és helyi termék árusok is színesítik. A programon a hásságyi Belward Pincészet, a mozsgói Gáspár Pincészet, a mecseknádasdi Hetényi Családi Pincészet és Birtok, a nagypeterdi Hóbor Pince és ZsiWine Pince (Orfű-Nagypeterd), a versendi Kovács-Harmat Pincészet, a hosszúhetényi Schunk Pince borait kínálják majd a kilátogató vendégeknek. A vacsorázási lehetőség 18-tól 20 óráig nyitott mindenkinek, de előzetes regisztrációhoz kötött, és szívesen várjuk azokat is malacsültre, akik nem szeretnének bort kóstolni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!