Pótlóbusz jár a vonat helyett

2022.12.18. 10:09

Minden napra jutott műszaki meghibásodás

Vasárnap Szentlőrinc és Sellye között műszaki ok miatt pótlóbuszok közlekednek. Az elmúlt napokban több baranyai vonalszakaszon nem közlekedtek a vonatok.

Zs. J.

December 18-án vasárnap Szentlőrinc és Sellye között műszaki ok miatt pótlóbusz közlekedik 7:10-től üzemzárásig. A pótlóbusz hosszabb menetidővel közlekedik, ezért Szentlőrincen nem biztosított a közvetlen átszállás más vonatokra, közölte a Magyar Államvasutak Zrt a közösségi oldalán.
Szombaton is műszaki okok léptek fel, akkor a Pécsről Barcsra 17 órakor induló személyvonat helyett pótlóbuszok közlekedtek.

Péntek délután Szakály-Hőgyész és Kurd között meghibásodott a biztosítóberendezés, majd a felsővezeték. A meghibásodás miatt pótlóbuszok közlekedtek Szakály-Hőgyész és Kurd állomások között, majd még péntek este dízelmozdonyokkal megindulhatott a vonatközlekedés. A felsővezeték hibáját péntek éjszakára javították ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!