Tartanák a színvonalat

2023.02.24. 11:28

Idéntől csak részben lesz ingyenes a Bányásznap Komlón

A költségvetési rendelet tervezete mellett - amelynek véglegesítése március elején várható - többek közt az orvosi ügyelet július 1-jével való megváltoztatásáról is tárgyalt a héten tartott ülésén a város képviselő-testülete: nyártól a mentőszolgálat látja el éjszaka a feladatot, a délutáni ügyeletet megszervezésével kapcsolatban pedig zajlanak a helyi orvosok egyeztetései.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

A képviselő-testület döntött az idei Komlói Bányásznapokat érintő változtatásokról: a rendezvényt szervező vállalkozó javaslatára az eddigi ingyenes program részben fizetőssé válik annak érdekében, hogy a megszokott színvonalú, tömegeket vonzó, elsőosztálybeli fellépők koncertjeit felsorakoztató repertoárt tudják prezentálni. 

Ennek megfelelően a 2023. évi Komlói Bányásznapok pénteki és szombati napján az Eszperantó tér színpad előtti részére csak jeggyel lehet belépni, amelynek ára pénteken 3000, a komlói lakcímmel rendelkezők részére 1000 forint, a szombati napon pedig 4500, illetve komlóiaknak 2000 forint lesz a belépő. A 14 év alattiak után nem kell fizetni, szombaton a kulturális folklór és a nemzetiségi műsorok is belépő nélkül látogathatók, a vasárnap pedig mindenki számára ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!