Közgyűlés

2023.02.21. 15:52

Van-e saját és lényegi fejlesztése egyáltalán a baloldalnak?

Bár a közgyűlés nyilvánossága remek alkalmat adhatott volna annak, hogy egy kicsit magát reklámozza a baloldali városvezető, Péterffy mégsem válaszolt arra, hogy pontosan mit is tett a Vásárcsarnok ügyében, ahogy azt a minap a helyi propaganda tévének adott pr-interjújában igyekezett elhitetni.

A témára Kővári János, az ÖPE-KDNP frakcióvezetője kérdezett rá, de sem erre, sem arra nem kapott konkrét választ, hogy milyen saját projektet indítottak el és fejeztek be a baloldaliak. 

A polgármester viszont írásos választ ígért, amire aztán Kővári azt mondta, hogy 3,5 év nem olyan hosszú idő, hogy ne lehetne ezeket felsorolni, főként nem egy olyan "zseniális" polgármesternek, mint Péterffy Attila.  

És akkor elszaladnak Gyurcsány feleségéhez

Péterffy Attila nem indokolta meg, de 35 perces technikai szünetet rendelt el hirtelen, ami teljesen egybeesik Gyurcsány Ferenc feleségének pécsi kampányrendezvényének kezdésével. A Gyurcsánnyal együttműködő városvezetők nagy valószínűséggel azért hagyták ott a pécsiek ügyeit, hogy inkább a DK-s pártvezetőkkel találkozzanak. 

Frissítve (17:00) 

És valóban Gyurcsánynéhoz mentek

A DK-s kampányrendezvényen megköszönte Gréczy Zsolt Péterffy Attilának és a baloldali képviselőknek, hogy megjelentek az eseményen és ezért még félbe is szakították a pécsi közgyűlést. A balliberális politikusok pedig az első sorban tapsoltak a Demokratikus Koalíciónak.

Panaszkodott Péterffy Gyurcsánynénak

Berényi Zoltán (ÖPE-KDNP) képviselő meg is kérdezte, hogy mégis mi volt a halaszthatatlan közérdek, amit Dobrev Klárával kellett megtárgyalnia a közgyűlés helyett, ahol munkát kellene végezni.  

Péterffy Attila erre azt mondta, hogy elpanaszolta, hogy elbukta a Dél-Kom a hulladékgazdálkodási pályázatot, mert a MOL visszaélt a jogával.

Kővári János szerint Péterffynek a pécsieket és nem a DK érdekeit kellene képviselnie pártrendezvényen. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!