Hagyomány

2023.03.31. 17:38

Egy álom valósul meg a Jótékonysági Fitness Gálával

Már hagyománnyá vált, hogy a Pécsi Tudományegyetem Sportiroda a tavaszi és az őszi szemeszterben is szervez egy-egy jótékonysági rendezvényt. Ez a jó szokásuk pedig folytatódik április 16-án a Jótékonysági Fitness Gálával, amellyel Somogyi Kristóf aerofit edző álma is megvalósul.

Cz. E.

Forrás: PTE

Tavaly az autizmussal élőkért és a rákbeteg gyermekekért futottak a PTE Sportiroda szervezésében a résztvevők, amelyet idén ősszel szeptember 9-én tartanak meg.  

A Fitness Gála első alkalommal valósul meg Pécsen a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban, amelynek keretében olyan edzők tartanak foglalkozásokat, mint Somogyi Kristóf, Pancsó Gergely, Katus Attila, Welker Zsanett, Maul Anikó, Mihály Melinda.

A rendezvény megnyitójára délelőtt 9 órakor kerül sor, majd ezután kezdődhet is a testedzés a következő menetrenddel: Welker Zsanett egy w.arm up edzéssel indít, őt Katus Attila váltja a best body-val, őt Somogyi Kristóf követi az aerofit mozgásformával, majd Pancsó Gergely következik limit nevű edzésével, utolsó előttiként Mihály Melinda gyilkolja a zsírjainkat, majd végül Maul Anikó firtbox mozgásán mehetnek részt az érdeklődők.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!