Kint vannak a táblák

2023.04.24. 15:03

Hétfőtől lassabban haladhatnak az autók Orfűn

Zs. J.

Fotó: PASTA DESIGN

Többen osztották meg a közösségi oldalon azt a fotót, amely arra figyelmeztet, hogy 40 kilométeres/órás sebességkorlátozás van érvényben Orfű teljes közigazgatási területén. Voltak, akik rácsodálkoztak, illetve feltették azt a kérdést, miért volt szükség sebességkorlátozásra.

– Amint beköszönt a jó idő, megérkezik az igazi tavasz, rengetegek jönnek a településünkre. Ilyenkor rengeteg család jön kikapcsolódni, feltöltődni Orfűre. Sokan kirándulnak, túráznak, vagyis rengeteg gyalogosra lehet számítani tavasztól, így szükség van arra, hogy a járművek óvatosabban, lassabban haladjanak a községünkön keresztül

 – mondta el lapunknak Füziné Kajdy Zita orfűi polgármester, aki hozzátette, hogy a sebességkorlátozó, 40 kilométeres/órás táblák kihelyezése már évtizedek óta így zajlik Orfűn.

A polgármester hozzátette, a táblákat május elején helyezik ki a közút szakemberei, idén egy kicsit korábban, és szeptember végéig kint maradnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!