Összefoglaló

2023.05.14. 22:03

A hét utolsó napja is tartogatott izgalmas híreket

Ebben az esős időben nincs is annál jobb, mint otthon betakarózni, főzni egy forró italt, és olvasni egy jó könyvet, vagy éppen a híreket böngészni. Ha a kedves olvasó lemaradt volna hírportálunk vasárnapi cikkeiről, akkor mi most egy csokorba szedtük a legnépszerűbbeket a könnyebb keresés érdekében.

bama.hu

Már az első versenynapon berobbantak a baranyai tehetségek a berlini világkupán: Pap Bianka 200 gyorson harmadikként végzett, míg a PSN Zrt. kiválósága, Konkoly Zsófia másodikként csapott célba 100 pillangón.

Olvasónk levele a vendéglátóegységekről is bekerült a legnépszerűbb híreink közé.

A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) által alapított elismerést nyolc pályázat közül nyerte el a Szigetvári Zrínyi Vár - olvasható az intézet oldalán.

Június 24-én tartják a 21. Burgonyafesztivált és BIO napot Bicsérden.

A labdarúgó NB II 37. fordulójában igazi rangadót hozott a Szentlőrinc és a PMFC összecsapása. Forrtak végig az indulatok a szakadó esőben, aminek a semleges és végül a pécsi szurkolók örülhettek csak igazán.

Meg kellett érte harcolnia nagyon, de a HR-Rent Kozármisleny elérte az idényre kitűzött célját: elkerülte az automatikus kiesést jelentő helyeket!

A nagy esőzésnek meglett az eredménye Baranyában. 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!