Összefoglaló

2023.05.13. 21:48

Mutatjuk a szombati nap legfontosabb híreit

A hétvége nem éppen olyan időjárással indult, ami bármi hosszabb programnak is teret engedett volna. Az esőre álló felhők miatt leginkább benti programokkal tengettük a mai napot. Ha esetleg mégis munkával, a gyerekekkel vagy a konyhában töltötted a napot, akkor most megmutatjuk mik voltak ma a legérdekesebb cikkek.

bama.hu

Valljuk be, hogy az operát nem sokan szeretik. Talán, ha már gyermekkorban elkezdenénk megismerkedni vele, akkor másképp tekintenénk rá. Éppen ezért is, most az egyik legrégebbi és legtöbbek által ismert mese által próbálják meg megkedveltetni az opera műfaját. 

Reményeink szerint az idő is végre enged egy kicsit és élményeket is elkezdhetünk gyűjteni.

Idén május 20. és 28. között rendezik meg a Con Spirito Egyházzenei Fesztivált.

A város önkormányzata és a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara június elsején Tüskés Anna Bocz Gyula című könyvének bemutatójára várja az érdeklődőket a villányi városi könyvtárba.

Kellemes tavaszi délután nézhették meg a szurkolók, mit tudnak még mindig a PMSC és az FTC legendái. Aki netán lemaradt volna róla, videóval és képekkel is készültünk.

Erre mást nem is lehet mondani, csak annyit, hogy ez mindennek a teteje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!