Bama.hu videó

2023.05.13. 18:43

Gera „átigazolása” a Fradinak kedvezett a PMSC születésnapján - galéria (videó)

Kellemes tavaszi délután nézhették meg a szurkolók, mit tudnak még mindig a PMSC és az FTC legendái.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Szép számmal érkeztek a PMFC Stadionba az érdeklődők, hogy megnézzék a pécsi utánpótlás, a Művész Válogatott és Országgyűlés válogatott közti, valamint a PMSC és a Ferencváros öregfiúi közti mérkőzést.

A pécsi és a Fradi játékosai után a legnagyobb éljenzést Balázs Pali kapta.

Péterffy Attila polgármester is köszöntötte az egybegyűlteket, miközben a szurkolók a „Hol a stadion?” kérdést skandálták.

A főattrakció előtt már a névsorok felolvasásakor is zsibongott a lelátó, de ez a kezdést követően kissé alább hagyott. Főként, amikor a Fradi már az 5. percben megszerezte a vezetést Bubcsó találatával. A Munkás Gera átlövéssel egalizált, amivel újra fellelkesítette a tábort. A második játékrész aztán pécsi góllal kezdődött, Gyánó talált be a jobb felsőbe. A szünetben való átigazolással azonban nem járt jól a Pécs, hiszen Gera büntetőjével egyenlített a Fradi.

A meccsek után köszöntötték Ábel Éva örökös titkárnőt, Szőcs Jánost, Dunai Jánost, Garami Józsefet, Rónai Istvánt, Koller Nándort és Róth Antalt illetve a volt válogatottakat: Palaczki Jánost, Bódog Tamást, Lovász Ferencet, Győri Jánost, Bodnár Lászlót, Toma Árpádot, Bérczy Balázst, Pest Krisztiánt, Tomka Jánost.

A PMSC névsora: Bodnár László, Kovacsevics Árpád, Vén Csaba, Sólyom Csaba, Szabados József, Fehér Csaba, Lehota István, Papp Zsolt, Gyánó Szabolcs, Kulcsár Árpád, Koller Krisztián, Palaczki János, Gera Zoltán, Ott József, Sipos János, Turi Zsolt, Bodor Boldizsár, Orlovics Gyula, Márton Gábor. Edző: Megyeri Károly.

A Fradit képviselte: Muha József, Tarczy Pál, Kovács Imre, Telek András, Fabio Oliveira de Nascimento, Fejérvári Ferenc, Kazi Tamás, Bojan Lazics, Józsi György, Zoran Kuntics, Bubcsó Norbert, Mangult Zoltán, Tóth Zsolt, Solti Zoltán, Vörös József, Bánki József, Bácskai János, Gera Zoltán.

Művész Válogatott–Országgyűlés Válogatott 4–3 (1–1)
Gólszerzők: Meggyes Dávid (9., 37., 50.), Rimele Dávid (15.), ill. Ungvári János (10.), Lovas Tibor (35.), Turi Attila (46.).

PMSC Öregfiúk–FTC Öregfiúk 2–2 (1–1)
Gólszerzők: Gera (24.), Gyánó (32.) ill., Bubcsó (5.), Gera (47. – büntetőből).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában