Havervagy Pécs

2023.08.15. 16:20

Ezúttal a strandon haverkodhatunk, ne szalasszuk el az alkalmat

Augusztus 16-án 18.30-tól új helyszínen a pécsi Pollack Strandon tart klikkmentes, kötetlen ismerkedős programot a Havervagy Pécs közössége.

Mohay Réka

Mint korábban megírtuk, a Havervagy kezdeményezés Budapesten indult közel tizenöt esztendeje annak érdekében, hogy közösséget teremtsen, találkozási, ismerkedési alkalmat kínáljon nyitott és barátkozni vágyó fiatalok számára. A negyven-ötven főt egyesítő megmozdulásból mára huszonötezres közösség jött létre, akik mögött számtalan piknik, esti program, buli, kirándulás, könyv- és filmklub, illetve kötetlen beszélgetés áll.

Az összejövetelek során a szervezők törekednek arra, hogy klikkmentes bulikat hozzanak létre, ahol mindenki helyét és asztaltársaságát négyfős asztalokhoz sorsolják, ahol egy ideig beszélgethetnek egymással, majd új beosztásban folytatódik egyfajta forgó rendszerben az ismerkedés.

– Medence melletti klikkmentes bulink lesz a Pollack strandon, a Tuya büfénél. Nem közvetlen a medencénél, mert közvetlen a parton tilos például alkoholt fogyasztani, de kb.15 méteres távolságban leszünk – írják a szervezők Facebook-eseményükben.

– Sokan elférünk itt, de ha ismét annyira sokan leszünk, mint mostanában, akkor lehet, bedobjuk a piknikes klikkmenteskedést is a fűben. Amúgy meg igazi strand hangulatban haverkodunk, és akinek kedve van, a buli előtt vagy alatt csobbanni is lehet egy jót a medencében. Ez külön szervezés, nem a bulink része, de ha van rá igény, nyomjuk!
erről még lesznek infók a Havervagy Pécs csoportban és az esemény üzenőfala!

Szóval a Pollack strandnál lesz a következő klikkmentes bulink. Mindenki helyét, így a Tiédet is, négyfős asztalokhoz sorsoljuk, és 30 percig hagyjuk kibontakozni ezeket a véletlen szülte társaságokat, hogy aztán új asztalt és vele új társaságokat sorsoljunk - mindezt 3-4x megismételjük! Ha van benned nyitottság, szívesen haverkodsz, ismerkedsz és dumálgatsz sok és sokféle haveremberrel, ezúttal egy fantasztikus helyszínen,  akkor ez nagyon a Te bulid! – ígéri a Havervagy Pécs.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!