Pécsi professzor adott elő

2023.10.28. 18:50

Kőkemény bűnügyekről is szó esett

A napokban tartották meg az Itt születtem, ez a hazám című beszélgetés-sorozat őszi összejövetelét a Bácsalmási Kulturális Központban.

Bama.hu

A baon.hu írása szerint a rendezvény résztvevőit Orgoványi Anikó és dr. Nemes András, a Bácsalmáshoz Kötődőek Baráti Körének a vezetői köszöntötték. Az érdeklődők ezúttal dr. habil Fenyvesi Csaba egyetemi tanárral, a Pécsi Tudomány Egyetem Állam és Jogtudományi Karának oktatójával ismerkedhettek meg. 

Az előadó a bácsalmási Hunyadi János Gimnáziumban érettségizett. Számos hazai és nemzetközi szakmai társaság tagja és díjazottja. A 36. Országos Tudományos Diákköri Tanács 2023-ban az eddigi tudományos diákköri munkát támogató tevékenységéért, kiemelkedő témavezetői és tudományszervezői munkájáért Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesítette. Igaz történeteket és kriminalisztikai tanulmányokat bemutató kötetein túl utazási élményeket bemutató könyvekkel is büszkélkedhet a meghívott vendég.

Az előadást és beszélgetést követően Fenyvesi Csaba is ültetett egy emlékfát a bácskai kisvárosban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!