Torlódás

2023.10.09. 08:58

Újabb utat zárnak le Pécsen munkavégzés miatt

Forgalomkorlátozás lesz hétfőtől az Athinay úton.

Zsigmond József

Fotó: Pezzetta Umberto

Október 9-től szennyvízcsatorna-fejlesztési munkáltok kezdődnek az Athinay úton, ezért a 6-os főút két belső sávját lezárják. Két ütemben várhatóak a munkálatok. Elsőben lezárják az Athinay út két belső sávját a Lovarda utca vonalában. Második ütemben, várhatóan október közepétől, az északi külső sáv lesz lezárva, ekkor már a két belső sáv járható lesz. 

Folytatja az E.ON a gázvezeték javítást is az alagút előtti csomópontban.

Az M6-os autópályán, Budapest felé az M0-s autóúti csomópont közelében, a 18-as és a 17-es km között a külső sávot elkerítették a járművek elől, mert egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Ugyancsak a főváros irányába, a 44-es és a 47-es km között burkolatfelújítási munkák kezdődtek, ezért a forgalmat a belső sávra terelik. A Pécs felé haladókat a korlátozás nem érinti.

A 66-os főúton, Pécs északi határában, a Györgytelep városrészben a 3-as km-nél, a Mánfa felé vezető oldalon megsüllyedt a burkolat, ezért a külső sávot elkerítették.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!