Új esély

2023.11.26. 21:45

A szenvedélybetegeknek is segítő kezet nyújtanak

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: David Pereiras

Nemrég kezdte meg működését, és máris komoly eredményeket tud felmutatni a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió szenvedélybetegek és pszichiátria betegek nappali ellátását végző komlói Új Esély Központja, amelynek intézményátadó ünnepségét a napokban tartották.

Mint Polics József, Komló polgármestere fogalmazott, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió által szervezett megnyitó ünnepségen sugárzott a hit és a szeretet. A komlói Új Esély Központ által ellátottak száma már most meghaladja a száz főt - a segítő kézre, amit a Pécsi út 6. szám alatt működő intézmény nyújt, jelentős az igény.

A polgármester kiemelte, a szenvedélybetegek és pszichiátriai betegek nappali ellátása Komlón szervezetté és hatékonnyá vált, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió tevékenységének köszönhetően.

Az Új Esély Központban a hozzájuk forduló szenvedélybetegek megkaphatják a számukra legmegfelelőbb segítséget és támogatást ahhoz, hogy kialakíthassanak egy tiszta, szermentes életet. A pszichiátriai ellátás során a különböző mentális problémákkal élők, szocializációs nehézségekkel küzdők, krízisben lévők, és pszichiátriai betegek számára kínálnak olyan napközben igénybe vehető szolgáltatásokat, amelyek segítik a jobb életminőség elérését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!