Közlekedésbiztonság, balesetmegelőzés

2023.11.11. 17:50

Büszkék lehetünk: dobogóra léphettek a baranyaiak

A közelmúltban rendezte meg az OPSZ Közlekedésbiztonsági és balesetmegelőzési tagozata a XIX. Ludrovszky Gyula Országos Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny döntőjét. A baranyaiak remekül szerepeltek.

Bama.hu

Mint minden évben, idén is olyan polgárőröket vártak a verseny döntőjére, akik kiemelkedő gépjárművezetési és az átlagosnál magasabb szintű polgárőr szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

Ahogy az Országos Polgárőr Szövetség írta honlapján, a vármegyei szövetségek színeiben két-két versenyző mérte össze tudását az elméleti közlekedési ismeretek, elméleti polgárőr szakmai ismeretek és a vezetéstechnikai gyakorlat terén. A versenyen kívüli gokartozással kiegészített, jó hangulatú, izgalmakkal teli nap végén csapatversenyben és egyéniben is Fejér vármegye vehette át a győztesnek járó kupát Berzai Zsolt r. alezredestől, az ORFK közlekedésrendészeti osztályának vezetőjétől és Cseh Lászlótól, az OPSZ közlekedési alelnökétől.

A csapatverseny végeredménye:

I. Fejér vármegye

II. Baranya vármegye

III. Jász-Nagykun-Szolnok vármegye

Egyéni helyezettek:

I. ifj. Marekkel Tibor, Fejér vármegye

II. Kovács Ferenc, Baranya vármegye

III. Borsos István, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!