Bama.hu videó

2023.12.05. 19:15

Énekkel várták a gyerekek a pécsi Mikulást (galéria és videó)

Az egyik legszebb pillanata az életnek az, amikor a gyerekeket mosolyogni látjuk. Ez mindenki szívét megmelengeti, és ez így volt december 5-én a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Ház Színháztermében is, ahol a késő délutáni órákban összegyűltek a családok, hogy várják a pécsi Mikulást.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A gyermek zsivaj nem szimplán egy szimpla zsivaj volt, hiszen a kicsik hangja tele volt izgalommal és várakozással. Csillogó szemekkel néztek édesanyjukra, édesapjukra és folyamatosan azt kérdezték, hogy „Mikor jön a Mikulás?”. A szülők nem győzték mondani, hogy mindjárt érkezik, valaki még azt is hozzátette, hogy „Ne légy türelmetlen, a Mikulás azt is látja, és figyelembe veszi csomagosztáskor”.

Mielőtt megérkezett volna a főszereplő, László Virág, a Ringató foglalkozásvezetője tartott gitáros, fuvolás műsort, és az éneklésbe nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is bekapcsolódtak, aztán a kicsik nagy örömére felhangzott a „ho-ho-ho!” felkiáltás, és megérkezett az est sztárja, a Mikulás, aki névre szólóan osztotta ki a csomagokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!